Johnson

SWG

Professionell solfilm
Det ultimata för skydd och komfort.

En smart look
Silhouette är en solfilm av allra högsta kvalitet som ger din bil ett tilltalande utseende. Sofistikerat och snyggt, Coolt eller klassiskt. Silhouette finns i flera olika toningar, du väljer själv vilken stil din bil ska ha.

Svalt och skönt
Heta sommardagar kan det vara en plåga att åka bil. Det är inte bara du själv som lider,barnen i baksätet, hunden, ja alla passagerare kan ha det svårt när värmen blir för stark. Med Silhouette solfilm kan upp till 59 % av solens strålningsvärme stoppas.

Vårda din bil
När solen skiner drabbas din bil av ett hårt slitage. Om inredningen utsätts för stark värme och UV-strålning bleks den och det kan till och med gå så långt att den spricker. Med Silhouette solfilm skyddas bilens inredning mot solens skadliga strålar. Silhouette solfilm ger även ett extra skydd för mobiltelefon, stereoanläggning och högtalare som är känsliga för direkt solljus och värme. Med Silhouette solfilm försäkrar du dig om ett högt andrahandsvärde på din bil.

En strålande idé
Silhouette är en metalliserad barriär uppbyggd av flera tunna lager. Tillsammans reducerar de 99 % av den blekande UV-strålningen. Silhouette solfilm ger dig även ett bra skydd mot bländande solsken och irriterande reflexer. Filmen minskar dessutom risken att du blir bländad av ljus från andra fordon. Med Silhouette får du det ultimata skyddet för din bil.

Insynsskydd
Oroar du dig för inbrott i bilen? En solfilm kan erbjuda ett värdefullt insynsskydd för att inte fresta tjuvarna. Behöver du ett utökat skydd, fråga efter vår säkerhetsfilm Safe Plus.

En säkrare resa
Silhouette solfilm ger utöver alla andra fördelar även ett skydd mot splitter vid en eventuell olycka. Filmen håller ihop glaset vid en krock. Detta minskar risken för skador orsakade av vasst glassplitter. En extra trygghet för både passagerare och inredning.

Praktiska fördelar
Alla Silhouettefilmer har en behandlad och härdad yta som skyddar filmen mot repor. Filmerna är lättskötta och tåliga. Glasen kan tvättas som vanligt och kräver inget speciellt underhåll.

Garanterat
Samtliga filmer i Silhouetteserien levereras med en 5-årig fabriksgaranti. Filmerna ska inte missfärgas, spricka, flagna eller på annat sätt förändras. Det garanterar vi.

En film för alla
Silhouette är en hel serie filmer, allt ifrån väldigt ljusa till mörkt tonade. Du väljer själv vilket utseende just din bil ska ha. Om du är osäker får du råd och hjälp av våra professionellt utbildade återförsäljare.
Med Silhouette får du en solfilm som passar just för dig.

ALLA JOHNSONS FÖNSTERFILMER BLOCKERAR 99% AV UV-STRÅLNINGEN

Följ alltid lokal lagstiftning avseende toning av bilrutor.

Finns att köpa hos:

Tryckšsten
Ring för info.
Tel. 0297-430 46
Mobil 0705-53 40 18